Concertprogramma

Toegangsprijzen concerten op zondag

Donateurs                                                         € 4,50
Volwassenen                                                     € 7,00
65+ en C.P.J.                                                     € 6,00
Kinderen tot en met 12 jaar                             gratis

 

CONCERTEN 2022
Voor nu staat er het volgende gepland, zodra er meer informatie is publiceren wij dat. U vindt ook info op onze facebookpagina.
(https://www.facebook.com/orgelkringjacobuszeemans )

Kijk ook bij de tab Fotoboek waar u foto’s en videofragmenten kunt terugvinden van de concerten die al hebben plaats gevonden.


2 oktober 2022      15.00 uur   Trouwkerkje

Tannie van Loon (orgel) en Frank Hermans (bas-bariton). Na een gezellig en druk bezocht Monumentenweekend starten wij na een lange coronapauze onze concertactiviteiten weer op! We beginnen op zondag 2 oktober om 15.00 uur met een fraai concert in het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein te Etten-Leur. Organiste Tannie van Loon en bariton Frank Hermans zullen dan een concert geven waarvoor we u van harte willen uitnodigen! Er worden werken uitgevoerd van D.Buxtehude, J.S. Bach, H.L. Hassler en H.Schütz. We hopen onze vaste muziekliefhebbers én natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is op deze zondagmiddag te mogen verwelkomen!

13 november  2022    15.00 uur    Trouwkerkje
Niels de Klerk (orgel) en Bruno Alfonso (Saxofoon) verzorgen deze middag een concert voor onze orgelkring. Het programma volgt zo spoedig mogelijk.


4 december 2022     15.00 uur    Trouwkerkje

Rob Nederlof (orgel), Lex Bergink (hobo) en Wilke te Brummelstroete (mezzo-sopraan). Het programma volgt zodra dat bekend is.