Concert 2 oktober 2022

Op 2 oktober 2022 konden wij na een te lange periode van stilte vanwege de coronacrisis weer starten met een fraai concert in het Trouwkerkje.
Organiste Tannie van Loon en bariton Frank Hermans verzorgden een fraai concert met werken van onder andere D.Buxtehude, H.Hassler en J.S. Bach.
Helaas was het nog niet zo druk als we gehoopt hadden, mogelijk komt dat nog doordat we na de coronaperiode nog moeten wennen aan weer ergens naar toe gaan zoals naar een concert. Mooi was het in elk geval wel!  Tannie liet enkele solo-orgelwerken horen en begeleidde Frank die met zijn fraaie stem de ruimte van het Trouwkerkje mooi wist te vullen.
Dank ook aan orgelmaker Henk van Eeken! Enkele dagen terug bleek dat het Zeemansorgel teveel ontstemd was om een goed concert neer te kunnen zetten. Henk van Eeken bleek gelukkig bereid zijn agenda om te zetten zodat hij de gehele donderdag + avond bezig kon zijn om het orgel een basis-stembeurt te geven. Volledig stemmen lukt niet in één dag maar het resultaat was méér dan goed genoeg!
Hieronder een kleine indruk van dit eerste concert van dit jaar.

Michel Gottmer verwelkomt de aanwezigen

Tannie van Loon en Frank Hermans, klaar om te beginnen!